Cum cumpar

Modalitati de a plasa comenzi: 
  • Online, prin inregistrarea pe site. Iti creezi un cont, selectezi produsele dorite, introduci datele de facturare si livrare si finalizezi comanda. In cel mai scurt timp, noi o vom pregati si o vom expedia catre destinatie.
  • Telefonic, apeland 0771401857. Te rugam sa ne furnizezi codurile produselor (se regasesc sub titlul produsului) pentru a prelua cat mai rapid comanda. Programul de preluare a comenzilor telefonice este de luni pana vineri intre orele 090:00 si 18:00.
  • Prin e-mail la office@wowpc.ro. Comunica-ne codurile sau link-urile produsele dorite, numele/denumirea firmei si codul de identificare fiscala a acesteia (in cazul in care doresti facturarea pe persoana juridica), adresa cocmpleta de livrare (judet, oras, strada, numar, bloc, scara, apartament, interfon) si un numar de telefon la care curierul sa poata suna pentru livrare. 

Recomandarea noastra este sa lansati comenzile pe site intrucat acestea au prioritate in procesare. Pentru informatii suplimentare despre produse ne puteti scrie pe e-mail la office@wowpc.ro