Garantie

Produsele prezentate in site beneficiaza de garantie standard de 12 luni. (Exceptie fac produsele cosumabile precum baterii, cartuse, etc.) Unele produse beneficiaza de 36 luni garantie, precum este specificat in paginile acestora.

Garantia produselor este aceeasi atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice.

Pentru garantie, produsul se trimite in service, costurile fiind suportate de catre comparator, in baza urmatoarelor documente: factura (copie) si certificat de garantie (copie). In situatia in care garantia este intemeiata, noi suportam cheltuielile de retur. 

Daca garantia se solicita nejustificat (defectul reclamat nu este constatat sau nu se incadreaza in parametrii termenelor de garantie), clientul va suporta si cheltuielile cu returul produsului. Din acest motiv, va rugam sa trimiteti anterior un e-mail catre office@wowpc.ro in care sa expuneti situatia intampinata. Pentru o diagnosticare cat mai rapida, va rugam sa specificati defectul produselor cat mai detaliat posibil. 

Perioada de solutionare a garantiei poate dura, in functie de defect, de la 3 zile pana la 14 zile lucratoare. Nu ne asumam intarzierile firmelor de curierat!

Garantia sistemelor se acorda pe componente. Sistemul nu se sigileaza!

Pentru nelamuriri, va punem la dispozitie adresa de e-mail: office@wowpc.ro. Colegii nostri va vor raspunde la intrebari si va pot consilia din punct de vedere tehnic.

Deoarece in unele cazuri problema pe care o intampinati se poate rezolva fara a trimite produsul in garantie, insistam sa trimiteti un e-mail in prealabil pentru a stabili modalitatea de rezolvare a situatiei.

Produsele se vor ambala corespunzator, astfel incat sa se evite deteriorarea lor din cauza transportului si NU vor fi insotite de accesorii decat daca acestea sunt necesare la testarea produselor.

Produsele se vor trimite pe adresa: Str. Raul Mara nr. 1A, Sector 4, Bucuresti, in atentia WOW PC, utilizand numarul 0771401857 pentru curier.

Nota: Nu se vor trimite colete prin Posta!

Va reamintim ca aveti obligatia sa notificati in prealabil prin e-mail intentia dvs. de a trimite in garantie/returna produsele achizitionate.


Produsele software nu fac obiectul garantiei. WOW PC nu isi asuma raspunderea pentru pierderile de date cauzate de eventualele defectiuni sau in perioada care echipamentul se afla in custodia WOW PC pentru solutionarea garantiei.