Returnare

In conformitate cu legislatia in vigoare, dacă ați cumpărat un produs sau un serviciu online ori fără a merge la magazin, aveți dreptul de a anula comanda și de a returna produsele în termen de 14 zile, indiferent de motiv și fără a oferi vreo justificare. Perioada expiră după 14 zile de la data la care ați primit produsele. Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte, inclusiv licenta Microsoft, si documentele care l-au insotit).

Va rugam sa ne instiintati prin intermediul unui e-mail catre office@wowpc.ro de intentia returului pentru a lua la cunostinta si a va ghida in procesul de returnare.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la primirea returului.

Rambursarea contravalorii produsului se realizeaza doar prin transfer bancar! In coletul de retur se vor oferi informatiile necesare pentru restituirea contravalorii: cont IBAN si nume beneficiar cont. 

Retururile vor fi trimise doar prin curier!